vrijdag 1 november 2013

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

 

***

De Digiscrap designers hebben weer met veel plezier een nieuwe Dutch Choice lijn ontworpen, de laatste alweer voor dit jaar! Zij hebben allen met hetzelfde kleurenpalet gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het is een kleurenpalet met hele vrolijke kleurtjes geworden, ideaal om je foto's mee te scrappen tijdens de donkere dagen voor kerst! Er is een behoorlijke variatie aan producten ontworpen waar je vast goed mee uit de voeten kunt deze maanden, ook de Sint en Kerst zijn namelijk niet vergeten. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 1, 2, 3 en 4 november kun je zelfs profiteren van een International DigiScrap Day (IDSD) korting van maar liefst 30% dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers.

 

***
Mijn layouts voor deze Dutch Choice:

3 opmerkingen:

Patricia zei

Hoi wat heb je ontzettend mooie layouts gemaakt. Zo leuk allemaal. Bij de kerstlayout dacht ik echt dat het een foto van ons van vroeger was. Wij konden ook zo kijken haha. Vind dat je het leuk verwerkt hebt. Die kerstballen zijn echt geweldig. Toen je die aan me liet zien wist ik dat je er iets moois mee ging maken en dat is je goed gelukt.

Patricia zei

Toch maar even achter de computer gaan zitten dat typt wat makkelijker. Dan de layout van jou met ons mam en ons oma. Door heel weinig te gebruiken vind ik dat je er een mooie layout van hebt gemaakt waar de foto's naar voren komen. Mooi gemaakt.

En de Winterwonderlandlayout dat is gewoon net een foto/kaart/schilderij. Prachtig en dan te bedenken dat dat mooie stukje natuur bij jullie ligt.

Die Sinterklaaslayouts zijn geweldig. Dat is al weer eventjes geleden. Anouk en Mirthe reageerde heel leuk op de layouts. Anouk zei wat heb ik op mijn hoofd en Mirthe vroeg heb ik een stoomboot op mijn hoofd. Ja dat klopt!! Leuke mutsen gekregen van tante Monique!. En dan die onderste layout Die geeft gewoon aan hoe leuk het ieder jaar weer was om naar de intocht te gaan kijken. Je ziet ze genieten, maar ook de spanning als zwarte Piet in de buurt kwam. Mooi gemaakt. Vind het leuke templates die je ervoor hebt gebruikt.

Je hebt super mooie layouts gemaakt. Ben weer trots op je.

Liefs Patricia

Hanselien zei

Mooi , Monique wie had dat gedacht dat jij zulke mooie layouts zou maken van mooie oude foto's
ik vind het geweldig!!
liefs van tante Hanselien